Вашингтон ще отговори на годишнината от началото на войната на 24

...
Вашингтон ще отговори на годишнината от началото на войната на 24
Коментари Харесай

САЩ подготвят „отговор за годишнината от началото на войната

Вашингтон ще " отговори " на годишнината от началото на войната на 24 февруари 2023 година Това изказване направи формалният представител на Белия дом Карин Жан-Пиер. Тя означи, че подготовката за това към този момент е почнала и " тече с цялостна мощ ".

Според нея сега президентът на Съединени американски щати Джо Байдън не възнамерява посещаване в Европа по отношение на годишнината от началото на войната.

На този декор съветникът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън Джон Файнър съобщи, че на Украйна могат да бъдат доставени „ всевъзможни съответни оръжейни системи “.

Той означи, че администрацията на Байдън ще получи задълбочено разискване на опцията за доставка на въоръжените сили на Украйна с изтребители F-16. Той не изключи и доставката на други оръжия. Файнър добави, че помощта на Украйна се дава съгласно нейните потребности.

Преди това прехвърлянето на F-16 в Киев беше позволено и от Министерството на защитата на Съединени американски щати.

Припомняме, че неотдавна Съединени американски щати и Германия оповестиха, че ще доставят на Украйна надлежно танкове Abrams и Leopard. Според президента на Украйна Володимир Зеленски, в случай че обещаните танкове са в Украйна едвам през август, ще бъде „ прекомерно късно “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР